The Staff Solutions

Project bij NV Hygiena

De firma Hygiëna is één van de grootste distributeurs van bio-producten in België.

Advies

Om de snel wijzigende markt, de exponentiële uitbreiding van hun assortiment, de hoge loonkosten, de korte leveringstermijn, … te kunnen anticiperen was de firma Hygiena op zoek naar de juiste informatica oplossing.

Zo werd een volledige “make over” van hun bedrijf gerealiseerd in samenwerking met o.a. The Staff: een nieuw distributiecentrum, nieuwe look, nieuwe website met elektronische catalogus, van zowel sales, purchase als warehouse, een gebruiksvriendelijke en succesvolle webshop, …

Het resultaat is dat de constante groei en uitbreiding van de activiteiten van de firma Hygiena niet hebben geleid tot een exponentiele uitbreiding van het personeelsbestand dankzij de optimale inzit in diverse ICT oplossingen.

Etikettering

Dankzij een eigen productie en een groot magazijn met veel verzendingen en ontvangesten had Hygiena ook nood aan een partner voor hun etikettering te optimaliseren.

The Staff automatiseerde het volledige etiketeer proces voor zowel productie, verzending en ontvangst. Zo kunnen de magazijniers zorgeloos na hun picking een verzendetiket verwachten met alle correcte informatie voor de transporteur. Daarnaast worden ook SSCC labels volgens de regels van de kunst afgedrukt met alle correcte informatie en dit volledig geautomatiseerd in samenwerking met het ERP systeem.

valiezen website

Ondersteuning

Tot op vandaag levert The Staff 1 dag per week ondersteuning bij NV Hygiena, dit op alle mogelijke vlakken binnenin het IT spectrum.

Niet alleen kunnen de werknemers gebruik maken van 24/7 ondersteuning op vlak van Computers, Gsm’s en tablets. Daarnaast is The Staff ook constant optimalisaties aan het uitvoeren om de werknemer te ontlasten. Zo werd er een volledig geautomatiseerd bestelling systeem ingevoerd. Hierdoor komen bestellingen automatisch in het ERP systeem terecht, zonder extra interventies van de werknemer.

The Staff realiseerde een 87% automatisatie van bestellingen en dit cijfer wordt elke dag groter.

Nevenprojecten

Serge

velos website