The Staff Solutions

Project bij NV Abramo

Abramo biedt een breed gamma specialiteiten aan. Van tapas en snacks tot ovenschotels en kant-en-klare maaltijden, eveneens worden recepturen op maat aangeboden.Samen met ervaren ontwikkelaars wordt er gewerkt om vernieuwende recepturen te maken die steeds beantwoorden aan het clean label principe.

Etikettering

The Staff optimaliseerde en automatiseerde de volledige etiketteringsomgeving van Abramo, aangezien dit over een groot productiebedrijf gaat, is snelheid en efficiëntie van het grootste belang.

The Staff gebruikt hiervoor de all-in-one solution voor etikettering genaamd: Bartender®. Hierdoor is een volledige automatisatie en integratie met het ERP pakket gerealiseerd. De werknemers op de productielocaties kunnen hierdoor heel makkelijk hun print en apply lijnen aansturen vanuit het ERP systeem.

20230725_124824
Abramo

Advies

Om de administratieve en logistieke processen optimaler te kunnen ondersteunen besliste Abramo recentelijk om een nieuw ERP pakket te implementeren.
Aan The Staff werd gevraagd om in te staan voor de projectbegeleiding van deze cruciale ingreep in hun bedrijf.

Dit niet enkel om het project binnen timing, scope en budget te realiseren maar vooral om de kennis en ervaring van The Staff met gelijkaardige implementaties in de voedingssector aan te wenden. Want tijdens het traject worden “aloude” bedrijfsprocessen in vraag gesteld en aangepast waar nodig en daarvoor is externe hulp een grote toegevoegde waarde

ondersteuning

Abramo rekent ook op The Staff voor diverse ondersteunings diensten. Zo voorziet The Staff 24/7 support op vlak van blokkerende factoren zoals etiketteringsfouten of blokkages.

Naast 24/7 urgente support, biedt The Staff ook de coördinatie voor diverse dagelijkse IT zaken zoals: Netwerkinstallaties, netwerkconfiguraties, installatie hardware, server optimalisaties,…

20210820_135657