The Staff Solutions

Project D&L advocaten

ondersteuning

The Staff werd in 2018 gevraagd bij D&L advocaten voor een volledige opfrissing van alle aanwezige IT hardware en software. The Staff realiseerde binnenin dit project diverse implementaties en levert tot op de dag van vandaag nog steeds uitgebreide 24/7 support.

Er werd een volledige vernieuwing van alle werkstations gerealiseerd, zo krijgt iedere werknemer een optimale en efficiënte werkpost aangeleverd door The Staff. Wij staan in voor de opstart van iedere medewerker en opleiding waar nodig inzake de tools die zij elke dag benutten.

Naast de werkstations werd er ook vanwege de gevoelige aard van advocatuur een firewall opgezet en geconfigureerd en een volledige herwerking van het wifi netwerk uitgevoerd.

valiezen website
velos website

Advies

In 2018 werd The Staff gevraagd om de volledige werkomgeving met al haar IT aspecten te analyseren en een planning werd voorgesteld om de efficiëntie en veiligheid te verhogen.

Tot op vandaag is The Staff nog steeds een trouwe partner van D&L advocaten in het adviseren voor alles wat met IT te maken heeft.